Nästan klart

Nu går det undan!
Förra vecka var Golvfirman här och kaklade och fogade. Tyvärr räckte inte plattorna, men de ska komplettera denna vecka tror jag.

Iallafall har E varit sysselsatt hela helgen. Han har borrat och skruvat och grejat. Han har monterat duschen, tvättstället och toastolen. Så nu ser badrummet redan ut så här:



Det är konstigt. Först blev badrummet större, sedan blev det mindre och nu fast de gjorde en liten duschvägg, så känns det större igen. Men vi har förstås inte satt upp skåpet för förvaring än. Kaklingen ska få bli klar först.

Åhh vad det kliar i fingrarna att få ställa in alla nya saker som vi köpt. Och såklart att få sätta upp spegeln som allting började med.
Men va svårt det blev att välja om spegeln ska stå eller ligga. Ligga är snyggare, men hamnar så långt till vänster över toan. Stående blir lite högt men man kan centrera precis över handfatet. Hjälp!! Det blir inte lätt.

Medan jag har skrivit detta har E fixat belysningen. En vackar gammaldags svart tryck. Och dessutom kan man dimmra med den!

 

Jag tycker den borde heta Retro, men E påstår att den heter Eljo Renova. Visst är den snygg?

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vad fint badrummet blir :)

2010-01-20 @ 11:56:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0